Tampereen Suomi-Indonesia -yhdistys r.y.

TOIMINTAKERTOMUS 2001

Hallitus/Sixten Bäckman 15.4.2002

Yleistä

Vuosi 2001 oli Tampereen Suomi-Indonesia -yhdistyksen toinen toimintavuosi.

Jäsenet

Tampereen Suomi-Indonesia -yhdistyksessä oli maksaneita henkilöjäseniä vuoden lopussa 14, yhteisöjäseniä ei ollut.

Vuosikokoukset

Tampereen Suomi-Indonesia -yhdistyksen kevätkokous pidettiin torstaina 29.3.2001 Kansainvälisessä toimintakeskuksessa, Suvantokatu 13. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anni Bäckman. Pöytäkirjantarkastajiksi valittiin Karita Schimberg ja Keijo Suihkonen sekä ääntenlaskijoiksi Monika Sievers ja Keijo Suihkonen. Tilinpäätös vahvistettiin ja vastuuvapaus myönnettiin vastuullisille.

Tampereen Suomi-Indonesia -yhdistyksen syyskokous pidettiin keskiviikkona 17.10.2001 Kansainvälisessä toimintakeskuksessa, Suvantokatu 13. Kokouksen puheenjohtajana toimi Anni Bäckman. Pöytäkirjantarkastajiksi sekä ääntenlaskijoiksi valittiin Karita Schimberg ja Leena Schwiersch. Toimintasuunnitelma ja tulo- ja menoarvio vahvistettiin ja vuoden 2002 jäsenmaksuksi päätettiin 15 euroa. Hallituksen puheenjohtajaksi valittiin Anni Bäckman sekä muiksi jäseniksi Leena Schwiersch, Karita Schimberg, Katri Otonkorpi-Lehtoranta, Reijo Kujansuu ja Sixten Bäckman. Tilintarkastajaksi valittiin KHT Tero Lindell sekä varatilintarkastajaksi Marko Jaakkola.

Hallitus

Hallitus kokoontui kertomusvuoden aikana yhdeksän kertaa. Hallituksen tehtävänjako oli seuraava: Anni Bäckman puheenjohtaja, Reijo Kujansuu varapuheenjohtaja, Karita Schimberg rahastonhoitaja, Sixten Bäckman sihteeri.

Toiminta

Ruokakurssi järjestettiin Sampolan opetuskeittiössä 25.4. ja 6.11. Osanottajia oli kummassakin mukavantuntuisesti. Opettajana ja pääorganisaattorina toimi Karita Schimberg.

Kielipiiri kokoontui noin kerran kuussa Kansainvälisessä toimintakeskuksessa. Piirin toiminta on ollut aktiivista ja tuloksia on kuultavissa, mutta valitettavasti ei ole juuri tullut uusia jäseniä piiriin.

Yhdistyksen rekisteröiminen saatiin lopullisesti päätökseen 10.1.2001. Maanantaina 5.2. Indonesian suurlähettiläs Ahmad Fauzie Gani avasi yhdistyksen juhlallisessa tilaisuudessa.

30-31.7.2001 australialainen Balilla asuva Victoria Cattoni esiintyi Tampereen Koskikeskuksessa Kukkaisviikon vieraana. Hän esitti siinä indonesialaisia tansseja gamelanmusiikin tahdissa. Yhdistys auttoi mainostamisessa ja musiikin kanssa.

31.7.-18.8.2001 järjestettiin Tampere-talossa indonesialaisia tekstiilejä esittelevä näyttely Aurinkolinnun Maa, järjestäjinä toimivat Tampere-talo ja KuMos Jyväskylästä, esittelijänä Irmeli Suvioja. Yhdistys auttoi mainostamisessa ja päätösjuhlassa, jossa mm. yhdistyksen jäsen Cynthia Mäkipää tanssi.

29.11.2001 järjestettiin Indonesia-päivä Tampere-talossa, jossa nähtiin tanssiesityksiä, kuultiin musiikki- ja lauluesityksiä, syötiin hyvää indonesialaista pikkupurtavaa ja saatiin hyviä kontakteja puolin ja toisin. Yleisö, jota oli paikalla runsaasti, nautti illan esityksistä.

Yhteydet suurlähetystöön

Yhteydet Indonesian suurlähetystöön jatkuivat hyvinä. Suurlähettiläs kävi useampaan kertaan Tampereella. Lisäksi yhdistyksen puheenjohtaja ja sihteeri kävivät Indonesian itsenäisyyspäiväjuhlassa 22.8. ja Indonesian kulttuuritapahtumassa Helsingissä 3.11.